tjenester

Slik jobber vi

Vi har interne ressurser innen prosjektstyring, kvalitet, HMS ledelse, prosjektledelse, prosjekteringsledelse, økonomi, tømring, betong, asbest, transport og logistikk, maling, anleggsgartner og flislegging.

Som totalentreprenør har vi alle fagene tilgjengelig og våre kunder får bare ett kontaktpunkt. Fornøyde kunder er vårt viktigste bevis på et vellykket prosjekt . Derfor baserer vi oss på tett samarbeid og legger stor vekt på å tilpasse oss vært enkelt prosjekt.

Vi utfører prosjekter med mange funksjoner. Kraft, industri, infrastruktur, næring, helse, skole, omsorg, idrett og offentlig tjenesteyting. Vår lange erfaring innenfor alle områder gir deg som kunde de beste forutsetninger for å lykkes i med ditt prosjekt. Våre prosjekter berører de fleste samfunnsfunksjoner og gjennom vårt arbeide skaper vi verdier for samfunnet vi lever i. I tillegg er vi svært opptatte av at vårt lokalsamfunn er trygt og utviklende.

Prosjektutvikling

Har du en drøm eller et ønske om å utvikle noe? Sitter du på bygninger eller eiendommer du mener har potensiale? Våre erfarne medarbeidere er klare til å bistå deg til å nå dine mål og drømmer.

Detaljplanlegging

Våre medarbeidere har lang og bred tverrfaglig erfaring for styring av detaljplanleggingsfasen i prosjekter. Vi har utviklet gode digitale styringsverktøy som sørger for kvalitet og struktur i hele prosessen.

Prosjektgjennomføring

Gjennom 30 år med gjennomføring av en svært allsidig prosjektportefølje har våre medarbeidere de beste forutsetninger for å sikre at ditt prosjekt blir gjennomført med rett kvalitet, til rett tid og til avtalt kostnad. Gjennom bruk av våre digitale plattformer og vår arbeidsmetodikk sikrer vi at du som kunde til en hver tid har full oversikt over hele prosessen som igjen bidrar til at du får trygghet og tillit til vår prosjektorganisasjon.

Garantiansvar og oppfølgning

Du som kunde skal være sikker på at du får en rask og god oppfølging dersom det skulle oppstå noe i ditt prosjekt etter at du har tatt det i bruk. Vi er svært opptatte av at eventuelle reklamasjoner blir håndtert på en måte som gjør at du som kunde påvirkes minst mulig. Som kunde skal du en ekstra trygghet ved å forholde deg til en solid og anerkjent aktør som oss.

jobb eller prosjekt?

Kontakt oss