kivijervi entreprenør

Vår historie

Vår historie startet tilbake i 1947 da Karl Kivijervi startet K. Kivijervi AS. Hans sønn Ulf startet å jobbe her allerede på midten av 60-tallet, og jobbet her fram til mars 1989. K. Kivijervi AS ble i 1987 solgt til AS Anlegg.

For Ulf var drømmen å starte sitt eget firma som leverte kvalitet gjennom alle ledd i byggeprosessen. 1. mai 1989 ble Tømmermester Ulf Kivijervi etablert. Ulf var opptatt av utvikling og fornying, og det å levere fra seg et sluttprodukt man kunne være stolt av. Disse verdiene har vi hatt med oss gjennom alle år, og er fundamentet i Kivijervi Entreprenør.

Første oppdrag for Tømmermester Ulf Kivijervi var verksted og midlertidig avgangshall for chartertrafikk ved Alta lufthavn. Parallellt gikk de i gang med utvidelsen av Kautokeino barneskole. Bedriften utviklet seg raskt, og i år 2000 gikk firmaet over til å bli Ulf Kivijervi AS.

1. mai 2019 skiftet firmaet igjen navn, og Kivijervi Entreprenør så dagens lys. I dag eies bedriften av sønnene til Ulf, Eirik og Endre Kivijervi.

Gjennom 30 år har mye skjedd, og Kivijervi Entreprenør er i dag en allsidig totalentreprenør med 50 ansatte, og en årlig omsetning på ca. 150 millioner. Oppdragene fordeler seg på alle typer prosjekter som eksempelvis kontor- og forretningslokaler, store prosjekter for energisektoren, og skolebygg.

Slik starter historien om en spennende bedrift, som fremdeles vokser og utvikles.

ledige stillinger

Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere for å styrke vår stab eller for å tilføre kompetanse innen nye fagområder.

jobb eller prosjekt?

Kontakt oss