å jobbe i kivijervi

Møt våre ansatte

I 2020 har vi 56 ansatte med høy kompetanse innenfor de fagområdene vi leverer.  Vi satser på videreutvikling av de ansatte, og er opptatte av at alle skal ha en trygg og inkluderende arbeidsplass.

«I Kivijervi Entreprenør har jeg en variert arbeidsdag med gode kollegaer.»

hege b. hågensen

Kontorleder i Kivijervi Entreprenør

«Jeg trives godt i jobben min. Det er varierte arbeidsoppgaver, og vi har et veldig godt arbeidsmiljø. Trivelige kollegaer!»

tommy guttormsen

Anleggsleder i Kivijervi Entreprenør

«Som nyutdannet ingeniør ble jeg tatt godt imot, og fikk god veiledning til å videreføre kompetansen fra studiet ut i arbeidslivet. Jeg liker å ha en jobb med så varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø.»

andrea solheim

Prosjektingeniør i Kivijervi Entreprenør

«Jeg liker at jobben min er utfordrende. Det er alltid noe nytt som skjer. Ingen dager eller prosjekter er like. Vi har også et godt arbeidsmiljø»

andreas ottesen

Prosjektleder i Kivijervi Entreprenør

«I Kivijervi Entreprenør har jeg flinke og hyggelige kollegaer som lager en god atmosfære på arbeidsplassen. Vi har ett godt arbeidsmiljø. Bedriften er flink til å arrangere felles aktiviteter og feiring av spesielle anledninger.»

ottar fredagsvik

Fagarbeider i Kivijervi Entreprenør

«Som nyutdannet ingeniør var jeg litt nervøs når jeg skulle begynne i Kivijervi Entreprenør men det var kjempe fint! Arbeidsmiljøet er fantastisk, og jeg ble tatt utrolig godt vare på og inkludert fra første dag. Jeg liker at arbeidsoppgavene mine er varierte og til tider utfordrende. Det er gøy å få være med å planlegge, forhandle og styre prosjektene. Jeg føler jeg får tillitt og ansvar i jobben min»

adrian masvik

Prosjektingeniør i Kivijervi Entreprenør

«Det er veldig fint å være lærling i Kivijervi. Det jeg liker aller best med jobben min er at det er varierte dager»

simon nilsen

Lærling i Kivijervi Entreprenør

«Det er meget bra å være lærling her. Jeg stortrives med jobben og arbeidsmiljøet. Vi har et ungt miljø hvor jeg får lov til å prøve og feile – og ikke minst påvirke. »

edvard olsen

Lærling i Kivijervi Entreprenør

ledige stillinger

Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere for å styrke vår stab eller for å tilføre kompetanse innen nye fagområder.

jobbe hos oss?

Kontakt Nina