ta vare på hverandre

Arbeidsmiljø

Vi ønsker at arbeidsmiljøet skal bidra til at du kjenner deg inkludert i bedriften. Målet er at du kan prestere og utvikle deg samtidig som du trives og har det bra hos oss. Og, at du vil bli her lenge. For å oppnå dette har vi som mål at alle ansatte skal ha meningsfulle arbeidsoppgaver og få kurs som gir utviklingsmuligheter. Kontinuerlig kompetanseheving er et ledd i vårt forbedringsarbeid.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og vårt mål er at de skal være motiverte, behandle hverandre bra, og vise respekt for hverandre. Vi har egne systemer for å fange opp mistrivsel og arbeidsrelaterte problemer og strekker oss langt for tilrettelegging for den enkelte ansatte. Vi har åpne kommunikasjonskanaler, og det skal være lett å ta kontakt med alle i bedriften. Hos oss skal det være stor takhøyde, og det skal være rom for alle synspunkter. Vi har et ønske om å være et mangfoldig miljø med plass til alle.

Vi har fokus på de ansatte. For oss er alle medarbeiderne like viktige, og de beste resultatene kommer når de ansatte har det bra og trives på jobb. Derfor vektlegger vi sosiale arrangementer for alle i hele firmaet. Vi markerer store og små begivenheter, og ønsker at alle skal føle seg som en del av Kivijervi. Vi har morsomme teambuildingskonkurranser, og kåringer av ansatte som markerer seg. Vi deltar i fotballturneringer, vi sykler sammen og har flere lag med i offroad finnmark, vi har løpegrupper, og spiller golf sammen. Det arrangeres flere felles samlinger og turer både innenlands og utenlands. Hos oss er det rett og slett godt tilrettelagt for sosialt og aktivt samvær med kollegaer, og deres familier. Vi har et ungt miljø – hvor vi heier på hverandre. På jobb og utenfor. Sammen jobber vi for et godt og trygt arbeidsmiljø.

ledige stillinger

Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere for å styrke vår stab eller for å tilføre kompetanse innen nye fagområder.

jobb eller prosjekt?

Kontakt oss