Skip to content

Jobb og karriere

Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere for å styrke vår stab eller for å tilføre kompetanse innen nye fagområder.

kivijervi_3366_2

Ledige stillinger og åpne søknader

I Kivijervi Entreprenør er vi stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere for å styrke vår stab eller for å tilføre kompetanse innen nye fagområder. Dersom du har kompetanse og erfaring innen andre fagområder enn de stillingene som er lyst ut, ikke nøl med å ta kontakt og-/eller sende oss din dokumentasjon og CV.

Studenter og Lærlinger

 

Hos oss kan du søke om lærlingeplass som tømrer – og betongfag, eller innen transport og logistikkfag.  Som lærling i Kivijervi Entreprenør vil du bli del av et lag og få egen fadder. Vi sørger for at våre lærlinger får nødvendig og god oppfølgning gjennom læretiden. 

Vi ser på studenter som en fremtidig og viktig ressurs som kan bidra til å heve kompetansen i bedriften. Er du nyutdannet og jobbsøkende- ta gjerne kontakt for en uformell samtale.  Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Ta kontakt med Nina Furulund Eriksen

kivijervi_laerling
Kivijervi_FRI3385

Kompetanseutvikling

 

Hos Kivijervi Entreprenør setter vi utvikling av faglig kompetanse hos våre ansatte høyt. Fokus på kontinuerlig oppdatering av kunnskapen til våre ansatte skal gjøre oss til en trygg samarbeidspartner. Vi tror på at ved å utvikle våre ansatte kan vi fortsette å være nytenkende, engasjert og stolt. Det er et høyt fokus på viktigheten av å møte de ansattes ønsker når det kommer til personlig utvikling. Dette gjelder både for den enkeltes utvikling og ikke minst styrkingen av kompetansen i bedriften.  For å øke kompetansen blant medarbeiderne hos Kivijervi Entreprenør, arrangeres det kurs både internt og eksternt.

Hvert år har vi flere ansatte som går utdanningsløp gjennom NESO.

Kontaktperson:
Nina Furulund Eriksen
Tlf. 974 65 205
E-post: nina.furulund@kivijervi.no